Salsa Social - Salsa in The Beach

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Feesten
 

Salsa Social

 
 

Dit jaar is er op elke tweede zondag in de maand een leuke Salsa Social. Al sinds 10 jaar komt menigeen op deze locatie samen voor een leuke avond met dans en sjans. Deze salsa avond is altijd al een social happening geweest: voor elkaar en met elkaar de avond een succes maken!

Je zal niet alleen salsa, maar ook merengue, bachata en kizomba horen op deze avond! Op
zondag 8 april 2018 gaan de deuren open om 19.00 uur. DJ Red Delicious zal haar muziekkeuze ter gehore zal brengen en tevens zullen Wil en Anne Karen om 19.30u een workshop salsa dips & tricks verzorgen. Daarna kan je naar hartelust verder dansen. De muziekinvulling zal een mix zijn van salsa (70%) met bachata, merengue en kizomba (30%).

The Beach is er voor jou, om samen een leuke avond te maken. Geef je vertrouwen, dan krijg je vertrouwen terug, en dat zorgt voor een fijne, intieme, gemoedelijke sfeer... om die reden wordt er een kleine bijdrage gevraagd van € 3,-. Deze kan je deponeren in de daarvoorbestemde bus. Hiervoor heb je heerlijke muziek, leuke mensen en gratis parkeerplaats voor de deur.

The Beach is gevestigd in het monumentale veilinggebouw 'bloemenlust' en ademt een nostalgische open sfeer uit. Goede ruime dansvloer, hoge plafond en sfeervolle verlichting.

 
 
 
 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu